Wat maakt dat je zo naar je hoofd luistert en je intuïtie altijd maar aan de kant schuift? Dat ga je onderzoeken tijdens deze creatieve opstellingsmiddag “Kom uit je hoofd en luister naar je intuïtie”.

Tijdens deze middag zal je de kracht ervaren van een familieopstelling onder begeleiding van Janneke van Pop Out en de kracht van creativiteit onder begeleiding van Carolien van Carolien illustrations.

Deze middag is echt een moment van zelfliefde, waarin je vanuit liefdevolle verbinding met jezelf uit je hoofd komt en contact maakt met jezelf en met je intuïtie. Je neemt een (dieper) inkijkje bij jezelf. Voel je welkom lieve vrouw!

“Kom uit je hoofd en luister naar je intuïtie”

Ooit als klein meisje leefde je vanuit je intuïtie, dat is de puurheid van het kind zijn. Ergens onderweg ben je daarmee gestopt. Ben je in je hoofd gaan zitten. Je hoofd kan je met veel dingen helpen, maar jouw echte kracht, jouw echte JIJ, die zit niet in je hoofd. Jouw intuïtie is hetgeen waar jouw vuur van aangaat, waar je energie van krijgt en waardoor alles in een flow gaat. Als jij dichtbij je intuïtie bent, dan ben je je pure zelf.

Hoe waardevol en mooi zou het zijn als jouw intuïtie meer ruimte krijgt in jouw leven? Als je keuzes kunt maken vanuit vertrouwen en jouw wensen in plaats vanuit de doemscenario’s die je hoofd je ingeeft?

Deze middag gaan we ruimte maken voor die intuïtie. Gaan we samen kijken wat er nodig is om die ruis weg te halen. Dit alles in een klein groepje van 6 vrouwen. Wij (Carolien en Janneke) begeleiden deze middag met veel liefde, aandacht en plezier. We kijken er naar uit jou te mogen ontmoeten.

Aan het einde van de middag ga je naar huis met inzichten over jezelf die nog langer doorwerken. Je krijgt tips en kennis mee over hoe je meer naar je gevoel toe kan. Door middel van jouw eigen creativiteit maak je jouw inzichten letterlijk visueel en tastbaar. Het werken met creativiteit zorgt ervoor dat het innerlijke proces nog sterker doorwerkt na deze middag.

Wat kun je verwachten?

Geheel verzorgde middag met hapje en drankje

Meerdere creatieve oefeningen waarmee je de inzichten die dag gelijk visueel en tastbaar maakt. Hiervoor is geen creatieve ervaring of kennis van materialen nodig, iedereen kan meedoen.

Een opstelling waarbij je ervaart hoe intuïtie vaak aan de kant wordt geschoven en je hoofd het overneemt. Je neemt deel als representant aan de opstelling.

Uitleg over de invloed van iemands gezinssysteem op je huidige gedrag

Visualisatie om in de juiste sfeer te komen voor de opstelling

Uitwisseling met elkaar over wat je deze dag meemaakt

Deze creatieve opstellingsmiddag is voor jou, als:

Jij graag meer verbinding met jezelf wilt

Als je vaak in je hoofd zit en je liever meer wilt doen wat je hart je ingeeft

Als je het fijn vindt om met zelfontwikkeling bezig te zijn

Als je naar dat diepere laagje in jezelf wilt en je wilt laten verrassen hoe creatief bezig zijn je hierbij kan helpen

Als je geïnteresseerd bent in familieopstellingen en wilt ervaren wat een opstelling doet

Als je benieuwd bent naar wat creativiteit kan betekenen in contact met jezelf

Als je behoefte hebt aan een dagje voor jezelf, waarbij jij centraal staat

Als je het fijn vindt om vanuit liefdevolle aandacht, motivering en inspiratie een duwtje in de juiste richting te krijgen

Over Janneke:

Ik ben Janneke en ik ben 40 jaar. Ik ben transformatiecoach bij Pop Out. Ik begeleid moeders d.m.v. familieopstellingen om de verbinding met zichzelf te herstellen. Door belemmerende patronen te doorbreken, maken we ruimte om jezelf te zijn. Te leven vanuit je intuïtie en vertrouwen. Ik vind het heerlijk om vanuit liefde en mijn gevoeligheid te werken en ik wens dan ook dat elke vrouw haar kwetsbaarheid en zichzelf omarmt. Want dát maakt je krachtig en uniek! Daarnaast ben ik trotse mama van Vlinder en Lente.

Over Carolien:

Ik ben Carolien (28 jaar), liefdevol illustrator en creatief coach. Dit doe ik vanuit mijn bedrijf Carolien illustrations. Mijn creativiteit heb ik (her)ontdekt enkele jaren geleden, toen ik een moeilijke tijd doorleefde (depressies en burn-out). Het heeft mij enorm geholpen om weer te voelen en weer in contact te staan met mezelf. In 2021 startte ik met de opleiding Kunstzinnig Dynamisch Coach bij De Kleine Tiki, waarin gevoel en creativiteit helemaal samen mocht komen. Nu wil ik graag andere vrouwen helpen om eigen creativiteit in te zetten om dichter bij gevoel en verlangens te komen. En daarmee meer zelfliefde te laten ervaren!

Praktische informatie:

De creatieve opstellingsmiddag wordt verplaatst naar een later moment in 2023. Houdt mijn instagram in de gaten voor deze nieuwe datum.