Liefdevolle illustraties

Voor jouw liefdevolle onderneming

Jij wilt als ondernemer een ander helpen meer in hun eigen kracht komen te staan. In connectie komen met hart en gevoel, helemaal terug naar de kern.

Dit doe jij op jouw manier, met jouw talenten waarmee je de wereld een beetje mooier maakt. Je gelooft erin dat we in deze wereld een beetje liefdevoller met elkaar mogen omgaan, maar zeker ook de liefde in onszelf mogen versterken. Dit doe je helemaal op jouw manier en met jouw eigen persoonlijkheid!

Vanuit een wederzijdse visie en klik help ik jou graag met het vertalen van deze visie in illustraties. Ik maak voor jou unieke en persoonlijke illustraties, die het warme karakter van jouw onderneming laten zien. Illustraties waarin jij gevoel en emotie kan overbrengen op een speelse manier en waarmee jij je verhaal kan vertellen.

Ik wil graag liefdevolle illustraties!

Deze liefdevolle ondernemers gingen je voor:

Wat is mijn werkwijze?

Ik bespreek graag samen met jou je wensen door middel van een persoonlijk (digitaal) gesprek. Ik vind het belangrijk om je te leren kennen en te voelen of er een wederzijdse klik is. Daarnaast bespreken we ook welke licentie (gebruikersrecht van de illustraties) er het beste past bij je wensen. 

Is er een klik? Top! Dan maak ik een offerte op maat, zodat je weet waar je aan toe bent. Ik stuur daarnaast ook een licentieovereenkomst toe. 

Alles akkoord? Check! Dan ga ik aan de slag met de eerste schetsen. Hierin verwerk ik alle wensen en deze stuur ik vervolgens naar je op. Het is daarmee een goede check om te zien of hetgeen wat je in je gedachten had klopt met hoe ik het heb vertaald in de illustraties. Je geeft feedback op de schetsen. 

Ik pas jouw feedback aan en stuur deze vervolgens weer naar je op. In de offerte staat beschreven hoeveel feedbackrondes er inbegrepen zijn bij de prijs. 

Heb je de schetsen goedgekeurd? Dan ga ik de schetsen uitwerken in kleur. Ik houd hierbij jouw huisstijlkleuren aan, of we bespreken een ander kleurenpalet. Ik maak de illustraties analoog met waterverf en brushpen, vervolgens scan ik deze in om ze digitaal te bewerken. Ik maak er .png bestanden van zodat jij de illustraties vrij kunt gebruiken met elke kleur achtergrond. 

Als de illustraties klaar zijn, lever ik ze op zoals we besproken hebben met elkaar. Ik geef daarbij ook advies hoe je de illustraties kan gebruiken op je social media, website en drukwerk. 

Ik wil graag liefdevolle illustraties!

Over mij

Ik ben Carolien en het maken van liefdevolle illustraties doe ik vanuit heel mijn hart. Ik heb gelukkig deze talenten (her)ontdekt enkele jaren geleden. Mijn creativiteit heeft mij enorm geholpen om weer te voelen en weer in contact te staan met mezelf. Met mijn illustraties wil ik de wereld een beetje mooier maar vooral liefdevoller maken. Het is mijn missie om vanuit mijn hart jouw hart te raken!

Lees mijn verhaal