Kaart op maat

Je bent op zoek naar iets bijzonders. Een unieke en persoonlijke kaart. Speciaal gemaakt naar de wensen die jij in je hoofd hebt. Zo lijkt het je bijvoorbeeld geweldig om persoonlijke details te verwerken in de geboortekaart van de baby die op komst is, jullie trouwkaart of zoek je iets unieks om je klanten te bedanken. Zelfs al heb je nog geen concreet idee, maar wil je wel graag iets persoonlijks, dan help ik je graag.

Ik heb inmiddels al heel wat unieke en persoonlijke kaartjes mogen maken, elke keer weer een cadeautje om op deze manier mijn creativiteit voor iets unieks in te mogen zetten! Zo denk ik graag mee over de volgende zaken:

  • Het ontwerp: wat komt er op het ontwerp? Wat is belangrijk voor jou of jullie? Welke boodschap wil je graag overbrengen?
  • De papierkeuze: welke papiersoort en formaat kies je? Wil je ronde hoeken, of wil je bijvoorbeeld een kaartje met een bijzondere vouw?
  • Het drukwerk: Ik regel graag het drukwerk bij de drukker en zorg ervoor dat het bij jouw thuis wordt geleverd.
Ik wil mijn wensen bespreken!
geboortekaart illustratie persoonlijk
kaart op maat carolien illustrations hondentrimsalon

Wat kan je verwachten?

Wensen bespreken

Ik vind het belangrijk dat je weet waar je aan toe bent. Daarom bespreek ik als eerste jouw wensen. Dit doe ik door even telefonisch of via de mail door te nemen. Ik leg eventueel wat meer uit over papiersoorten en denk met je mee als de ideeën nog een beetje door je hoofd zweven. Ik ben graag je creatieve sparringspartner.

Offerte 

Ik verwerk al jouw wensen en ideeën in een offerte. Zo heb je gelijk een idee hoeveel de onderdelen kosten (ontwerpkosten, drukkosten of als je bijvoorbeeld persoonlijke postzegels of een geboortebord wilt).

Schetsen, schetsen en nog eens schetsen! 

Heerlijk, ik ga aan de slag met jouw ontwerp. Ik breng je op de hoogte wanneer ik deze schets naar je stuur.

Feedback geven

In de offerte verwerk ik één feedbackronde. In deze ronde mag je feedback geven op de eerste schets die ik heb gestuurd.

Een nieuwe schets/ eindontwerp

Afhankelijk van de feedback maak ik een nieuwe schets of ga ik aan de slag met het eindontwerp!

Tadaa! Jouw kaart op maat is klaar!

Ik regel het drukwerk en zorg ervoor dat het kaartje bij jou op de mat terecht komt. Bij geboortekaartjes wachten we natuurlijk nog even totdat de baby geboren is. Ik pas z.s.m. de gegevens aan en stuur het ontwerp met spoed naar de drukker.

Ik wil een kaart op maat!
carolien drooger illustrations