Liefdevol portret met persoonlijke affirmatie(s)

Vergroot de liefde voor jezelf

Zorgen voor een ander, dat gaat je heel natuurlijk af. Je vindt het belangrijk om voor een ander klaar te staan. Niet alleen voor de mensen om je heen, maar ook in je werk help je graag je medemens. Toch voel je je vaak vermoeid en vind je het lastig om die liefde die jij aan een ander geeft ook aan jezelf te geven. De dingen die je tegen jezelf zegt zijn vaak niet heel positief: Ik kan dit niet, ik ben dit niet waard en je vraagt je af wat anderen van je vinden.

Je vraagt je af hoe je dat eigenlijk doet, van jezelf houden. Het woord zelfliefde hoor je vaak langskomen, maar tot nu toe heb je er nog niet echt iets mee gedaan. Je checkt eigenlijk zo weinig in met jezelf. Je voelt diep vanbinnen dat je dit wel graag wilt, maar weet gewoon niet zo goed hoe. Je voelt dat je jezelf niet kan blijven uitputten door wel voor de ander te zorgen, maar niet voor jezelf. Door de liefde voor jezelf te versterken ga jij jezelf weer die belangrijke plek in je leven geven die je verdient!

Met het liefdevolle portret geef jij jezelf een uniek en liefdevol cadeau. Je krijgt er een werkboek bij waarin je meer leert over positieve affirmaties en deze ook voor jezelf kan gaan vormen. Positieve affirmaties zijn bekrachtigende gedachten. Door jezelf te voeden met deze gedachten, ga jij de liefde voor jezelf versterken. Het liefdevolle portret is een directe reminder en incheck moment om elke dag hier even bij stil te staan.

Herken je het volgende:

Je denkt vaak eerst aan de ander en dan pas aan jezelf 

Je voelt je vaak vermoeid en je vindt het lastig om liefde en tijd aan jezelf te geven

Je vraagt je af hoe je de liefde voor jezelf kan versterken

Je vindt het moeilijk om een moment te vinden om bij jezelf in te checken in alle drukte die je ervaart

Hoe zou het zijn als..

Je de liefde die je aan een ander geeft ook aan jezelf kan geven

Je een moment hebt om op een liefdevolle manier in te checken bij jezelf

Meer informatie krijgt en leert hoe je door middel van bekrachtigende gedachten je jezelf meer liefde kan geven

Elke dag een visuele reminder hebt om je eraan te herinneren dat je het waard bent om alles uit je leven te halen! 

Ja, ik wil een liefdevol portret!

Dit krijg je:

Een liefdevol geschilderd portret van jou met jouw persoonlijke affirmatie(s). Je hebt de keuze uit twee verschillende formaten: A5 (14,8 x 21 cm) of A6 portret (10,5 x 14,8 cm) en twee verschillende achtergronden: beige of beige golven.

Een (digitaal) werkboek dat meer informatie geeft over positieve affirmaties en hoe je jouw positieve affirmaties formuleert. Je wordt helemaal meegenomen in hoe jij die positieve affirmatie kan opschrijven zodat deze helemaal jou voelt. Deze affirmatie schrijf ik onder het portret op de kaart. 

Doordat je leert hoe je affirmaties voor jezelf kan vormen, kan je het gaan inzetten als tool om je zelfliefde te vergroten

Een uniek en liefdevol cadeau voor jezelf. Net zoals jij uniek bent, is er van dit portret maar één

Wat kan je verwachten als je het liefdevolle portret koopt?

Na aankoop van het liefdevol portret kan je gelijk het werkboek downloaden! Je kan er dan zelf voor kiezen om het werkboek wel of niet uit te printen. Je kan gelijk aan de slag!

Het werkboek helpt je om jouw positieve affirmaties te formuleren.

Als je klaar bent met het werkboek stuur je deze affirmatie(s) naar mij op. Je stuurt ook foto’s mee voor je portret

Ik maak voor jou een schets van jouw portret + jouw affirmatie 

Ik geef jou de ruimte om eenmalig feedback te geven op de schets, zodat ik deze nog meer naar wens kan aanpassen

Ik schilder jouw persoonlijke liefdevolle portret en daarna komt deze jouw kant op! 

Over mij

Ik ben Carolien en het maken van liefdevolle illustraties doe ik vanuit heel mijn hart. Ik heb gelukkig deze talenten (her)ontdekt enkele jaren geleden. Mijn creativiteit heeft mij enorm geholpen om weer te voelen en weer in contact te staan met mezelf. Met mijn illustraties wil ik de wereld een beetje mooier maar vooral liefdevoller maken. Het is mijn missie om vanuit mijn hart jouw hart te raken!

Lees mijn verhaal

Veelgestelde vragen

Ik weet nog niks van affirmaties. Is dit iets voor mij?

Het liefdevol portret en het werkboek dat je erbij krijgt is juist bedoeld voor jou als je nog nooit met affirmaties hebt gewerkt. In het werkboek neem ik je stap voor stap mee hierin, zodat jij zelf je eigen positieve affirmaties (bekrachtige gedachten) leert vormen.

Wat is een affirmatie en hoe werkt het?

Een positieve affirmatie is een bekrachtigende gedachte. Door het herhalen van affirmaties kan jij hetgeen waar je naar verlangt versterken. Dit is natuurlijk voor iedereen heel persoonlijk. Het gaat er eigenlijk om dat je de negatieve gedachten die je hebt over jezelf, bijvoorbeeld ‘Ik hou niet van mezelf’, gaat veranderen in ‘Ik hou van mezelf’.  Of nog een voorbeeld ‘Ik ben geen ondernemer’ naar ‘Ik ben een succesvolle ondernemer’. Door dit vaak te herhalen, ga je erin geloven. Op deze manier kan je dus ook de liefde voor jezelf vergroten. In het werkboek leg ik dit nog verder uit.

Ik weet al wat affirmaties zijn. Is dit liefdevolle portret dan iets voor mij?

Het liefdevolle portret is zeker ook voor jou als je voelt dat je de liefde voor jezelf wilt vergroten en al bekend bent met positieve affirmaties. Dan weet ik zeker dat jij een hele mooie zin voor jezelf gaat vinden om bij het portret te zetten!

Wat als ik geen positieve affirmatie wil op mijn portret?

Met het maken van het portret houd ik natuurlijk rekening met jouw wensen. Ik vind het belangrijk dat jij doet wat goed voelt. Heb jij een andere zin of quote in je hoofd, dan schrijf ik deze ook met alle liefde op.

Wat kan ik verwachten als ik het liefdevolle portret koop?

Je ontvangt gelijk na aankoop het werkboek waar je mee aan de slag kan gaan. Per week maak ik 2-3 portretten. Ze zijn handgeschilderd, dus ik stop er graag mijn liefde in. Ik stuur jou na je aankoop binnen 1-2 werkdagen een mailtje waarin ik aangeef wanneer ik met jouw portret kan beginnen. Zo weet jij waar je aan toe bent, en kan je een moment inplannen om je werkboek vanuit alle rust in te vullen.

Hoelang duurt het voordat ik verschil merk?

Door middel van bekrachtigende gedachten ga jij verschil merken in hoe je denkt, hoe je je voelt en hoe je je gedraagt. Doe dit minimaal een maand, zo geef je jezelf de ruimte om deze nieuwe gewoonte met het liefdevol portret in je dagelijks leven te integreren.

Je hebt mij overtuigd. Ik wil een liefdevol portret!

Liefdevol portret inzetten in jouw onderneming of bedrijf

Je hebt een onderneming of bedrijf waarin je bijvoorbeeld een mooi coachingstraject aanbiedt waarin affirmaties/overtuigingen aan bod komen. Dan kan het liefdevol portret een mooie aanvulling zijn. Ik bespreek graag de mogelijkheden hiervoor. Stuur mij gerust een berichtje.

Neem contact met mij op