Persoonlijk portret op maat

Een uniek handgemaakt cadeau voor jezelf of voor een ander

Je zoekt een bijzonder cadeau voor degene die je liefhebt. Voor je partner, vader, moeder, opa, oma, broer, zus, vriend, vriendin. Het maakt eigenlijk niet uit wie,  je voelt in ieder geval veel liefde voor die persoon en wilt ze dat graag laten weten in de vorm van een persoonlijk portret.

Bestel een persoonlijk portret

Hoe werkt het precies?

Mijn portretten worden met zorg en liefde gemaakt met aquarelverf, gouache en (brush)pennen. In het kort leg in het kort mijn proces uit zodat je precies weet waar je aan toe bent als je een portret bij mij bestelt: 

 

We bespreken telefonisch of per mail je wensen.

Ik vind het fijn om telefonisch of via mailcontact je wensen door te nemen. Hierin hoop ik ook een beeld te krijgen bij degene die ik mag portretteren. Dit is voor mij belangrijk als maker, zodat ik mij in kan leven en de personen zo goed mogelijk op papier krijg. Personen worden geportretteerd van hoofd tot ongeveer de heupen. 

 

Je stuurt foto’s op.

Ik ga aan de slag met je portret aan de hand van foto’s die ik van jou krijg. Waar hou jij rekening mee?

– De personen op de foto staan er lachend op en kijken recht in de camera

– Belangrijk dat je kiest voor een foto waarvan de kleding en details herkenbaar zijn voor deze persoon. Deze details verwerk ik en dit maakt het zo persoonlijk!

– Minimaal 1 foto in kleur per persoon (het liefst geen foto’s met filters/ selfies)

 

Ik maak een eerste schets.

Aan de hand van de foto maak ik een eerste schets. Bij deze schets maak ik een opzet en verwerk ik je wensen. Dit is een potloodschets zonder kleur. Deze stuur ik naar je op. 

 

Jij geeft feedback.

Jij mag feedback geven op mijn schets. Nu is nog het moment dat ik wat dingen aan kan passen. Het portret is een handgemaakt product, daarom kan ik niet achteraf nog allemaal dingen aanpassen. Zorg er dus voor dat je goed naar de schets kijken en je feedback verzamelt. Er zit één feedbackronde ingebrepen bij de prijs.

 

Jij ontvangt je unieke portret!  

Ik verwerk jouw feedback en maak jouw persoonlijk portret met alle liefde af! Vervolgens krijg je het nog een keer te zien voordat ik het naar je opstuur. Heel veel plezier met geven! 

Ben je niet tevreden na de feedbackronde? Dan kan natuurlijk! Met liefde pas ik het portret aan naar wens. Houd wel rekening ermee dat afhankelijk van de aanpassing ik hier extra kosten kan rekenen. Ik zal dit altijd met je overleggen. 

Wat is er allemaal mogelijk?

Ik geef graag verschillende opties, zodat jij kan kiezen wat er bij je wensen past:

Je hebt keuze uit 3 verschillende formaten: A6, A5 en A4. 

Je kiest zelf het aantal personen die op het portret komen te staan. Personen worden afgebeeld van hoofd tot ongeveer de heupen. Max. 5 personen. 

Mogen huisdieren er ook op? Zeker te weten! Max. 2 huisdieren.

Naast de huisdieren kan je er ook voor kiezen een persoonlijk object erop te zetten. Een persoonlijk object kan een bijzonder meubelstuk zijn of een hobby. Lijkt je dit leuk maar heb je geen idee (of teveel ideeën welk object het kan zijn?) Ik denk graag met je mee! 

Wil jij een persoonlijke tekst op jouw portret? Dat kan! Geef de tekst die je erop wilt hebben door bij je bestelling in het veld ‘Bestelnotities’. 

Heb je specifieke wensen die hierboven niet genoemd zijn? Neem dan contact met mij op, dan maak ik graag vrijblijvend een offerte op maat.

Bestel je persoonlijke portret

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt het voordat ik mijn portret heb als ik deze heb besteld?

Na het plaatsen van de bestelling neem ik zo snel mogelijk contact met jou op (binnen 1-2 werkdagen). Hierin vraag ik je naar de wensen van het portret en of je de foto’s kan aanleveren. Ook zal ik je laten weten wanneer ik verwacht je portret af te hebben. Ik streef ernaar om dit binnen 1-2 weken te doen. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van de feedback die ik tussendoor krijg.

De voorraad lijkt op te zijn, kan ik dan nog wel een portret bestellen?

Portretten zijn handgemaakte producten, daardoor kan ik maar een bepaald aantal aanvragen aannemen per week. Als er weer ruimte vrij is, zal ik de voorraad weer aanpassen. Wil je bovenaan de lijst staan? Stuur mij dan een bericht, dan geef ik jou als eerste de kans om weer een portret te bestellen.

Ik wil graag meerdere portretten bestellen maar de voorraad is op. Kan dat alsnog?

Leuk dat je graag meerdere portretten wilt bestellen! Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer jij je medewerkers in het zonnetje wilt zetten met een portret. Jubilea op het werk, zoveel jaar getrouwd of een andere bijzondere gelegenheid. Je kan het zo gek niet bedenken. Met een persoonlijk portret kan je iemand echt verrassen. Neem dan contact met mij op (vermeld er dan bij wanneer de deadline is), dan maak ik graag een offerte op maat en dan kan ik je laten weten of dit past binnen mijn planning.

Over mij

Ik ben Carolien en het maken van liefdevolle illustraties doe ik vanuit heel mijn hart. Ik heb gelukkig deze talenten (her)ontdekt enkele jaren geleden. Mijn creativiteit heeft mij enorm geholpen om weer te voelen en weer in contact te staan met mezelf. Met mijn illustraties wil ik de wereld een beetje mooier maar vooral liefdevoller maken. Het is mijn missie om vanuit mijn hart jouw hart te raken!

Lees mijn verhaal